Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Alaposan mosd meg az epret, majd vágd félbe. Tedd félre. Ezalatt egy nagy lábosban keverd össze a mézet és a kifacsart citromlevet, fűszereket. Alacsony lángon 15-20 percig, időnként kavargatva főzd a szirupot. Húsz perc múlva, tedd bele az epret és párold együtt az egészet, 30-45 percig. Látni fogod, mikor kezd sűrűsödni. Ellenőrizd, készen van-e: Kis mennyiséget tegyél kistányérra és helyezd a fagyasztóba 3 percre. Ha elkezd zselésedni, akkor elkészült. Ezek után turmixgéppel keverd össze az egész mixet és öntsd bele az üvegekbe. Hagyd szobahőmérsékleten hűlni, 5 órán keresztül, ezután tedd a hűtőbe.