Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szitáld a lisztet és a sütőport egy keverőtálba. A vajat morzsold el a liszttel. Keverd bele a cukrot, a felaprított csokit, kakaót és aszalt gyümölcsöt. Add hozzá a citromhéjat, a tojást és annyi tejet, hogy a tészta kellően lágy legyen. Kikent, vagy kibélelt sütőlapra helyezz evőkanálnyi tésztahalmocskákat, 7-8 cm távolságra, majd a kanál hátával kissé lapítsd el őket. Előmelegített sütőben süsd, 10-15 percig (akkor kész, ha szép aranysárgára pirul). Hagyd a sütőlapon 2 percig, majd helyezd tortarácsra, amíg teljesen ki nem hűl. (A rács fontos, ettől fog egyenletesen lehűlni.) (Sütési hőfok: 190 °C.)