Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Főzzük meg a tojást, majd vágjuk apróra.
Vágjuk apróra a paprikát, a csemegeuborkát és a sonkát is. Tegyük egy tálba.
Hámozzuk meg a répát, vágjuk karikákra. Főzzük meg a leveskockával. Miután megfőtt, vegyük ki egy tálba a répát, a levesalapot kicsit tegyük félre.
A felmelegedett vízben olvasszuk fel a zselatint. Ha szükséges, egy kis zselatint adjunk még a vízhez.
Keverjük az olvadt zselatinhoz a joghurtot.
Öntsük az egészet a zöldségekre, alaposan keverjük el, majd öntsük őzgerinc formába. Takarjuk le alumínium fóliával, végül tegyük a hűtőbe éjszakára. Tipp: Friss péksüteménnyel tálaljuk hideg előételként.