Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízletes és különleges gombás-húsos étel.
Először is a hagymát megdinszteljük étolajban, majd ha a hagyma megpirult, beletesszük a húst, amit felvágtunk.
Ezt követően, beleteszünk egy kevés őrölt pirospaprikát, és felöntjük vízzel.
Ha ez megvan, megvárjuk, míg a hús félig megfő, és beletesszük a gombát, majd készre főzzük.
Tejfölös habarást készítünk: lisztet, tejfölt és vizet összekeverünk. Ezzel sűrítjük a szószt.
Beletesszük a gombapörköltbe, és várunk 3-4 percet, amíg összefőnek az ízek.
TIPP
Leggyakrabban sertéshúsból készül a gombás-tejfölös pörkölt, de ha könnyedebb ételre vágysz, válassz soványabb húst. A csirkepörkölt is kitűnő választás lehet!
TUDTAD?
A recept kellemesen krémes állagát a tejföl adja, míg a hamisíthatatlan ízvilágát a fehérborsnak köszönhetjük. Készítsd ezt a főételt vendégeidnek, hogy lenyűgözd őket!