Hozzávalók

4 darab tojás (tésztához)
1 csipet sütőpor
5 dl víz (öntethez)
4 kanál kristálycukor (tésztához + 10 dkg az öntethez)
2 dl tejszín
2 kanál kakaópor (tésztához)
5 dkg kakaópor (öntethez)
4 cl rum (öntethez)
4 kanál finomliszt (tésztához)

Leírás

Hagyományos módon, sütünk egy piskótát. Ameddig sül, addig elkészítjük a csokimártást. A cukrot vízzel felforraljuk és ha forr, elkeverjük benne a kakaóport. Rummal ízesítjük, majd kihűtjük. A tejszínt habbá verjük és hűtőbe rakjuk. A piskótát összetépkedjük és poharakba rakjuk. Rámerjük a csokiöntetet és tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4