Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ez a pompásan zöld szendvics biztosan komoly irigységet kelt az ebédre. Frissítő uborka, csíra, krémes avokádó, borsos rukkola és illatos bazsalikom rétegeződik a kenyérszeletek közé ebben a mennyei szendvicsben. A dolgokat még magasabb szintre emelheted, ha a kenyérszeleteket még az összeállítás előtt megkened egy kis gazdag kéksajttal.
Rendezzük el a 4 kenyérszeletet egy vágódeszkán. Vágjuk le az uborka végeit, vágjuk félbe, majd szeleteljük mindkét felét hosszában 4 vastag szeletre. Helyezzünk 2 szelet uborkát a 4 kenyérszeletre, és fűszerezzük kevés borssal. A csírát osszuk el a kenyérszeletek között, és rendezzük el az uborka tetején. A tetejére helyezzük az avokádószeleteket, és facsarjunk rá egy kevés citromlevet.
A maradék citromlevet keverjük össze az olívaolajjal és egy kevés fűszerrel. Keverjük össze a rukkolát és a bazsalikomleveleket egy tálban, és öntsük le a citromos-olajos keverékkel. Ezt osszuk el a szendvicsek között az avokádó tetején.
A maradék 4 szelet kenyeret kenjük meg a kéksajttal, ha használunk, majd fogyasszuk el.