Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karajt sóval, borssal beszórjuk, mézzel bekenjük, és forró olajon, minden oldalát pirosra sütjük. Tepsibe tesszük, meglocsoljuk sörrel, és lefóliázva, 180 fokos sütőben, 20 percig pároljuk, majd fólia nélkül, 20-25 perc alatt, pirosra sütjük. Közben a körethez a hámozott, darabokra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Hozzáadjuk a vajat, összetörjük, és annyi forró tejet öntünk hozzá, hogy lágy, habosra vert burgonyapürét kapjunk. Végül a karajszeleteket a pürével tálaljuk.