Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt előmelegítjük, 160 °C-ra. Egy nem fémből készült edényben, összekeverjük a marinád hozzávalóit. A csirke hasüregét átkenjük a marinád felével, belerakjuk a citromot, a rozmaringot és a fokhagymát, majd kötözőspárgával összekötjük a combvégeket. Ujjunk segítségével, a húst kívülről is bekenjük egy kis marináddal, majd tepsibe helyezzük és meglocsoljuk a maradék páclével. Sütőben, 45-50 perc alatt, aranybarnára sütjük, majd az edényből kivéve, melegen tartjuk. A kisült szaftból 1 evőkanálnyit, alacsony lángon felhevítünk. Hozzáadjuk a lisztet és 5-7 perc alatt, aranybarnára pirítjuk. A rántást állandó keverés mellett, az alapléhez adjuk és 5 perc alatt, közepes lángon beforraljuk. A csirkét az öntettel tálaljuk.