Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonyás penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell (filé)
1 doboz tejszín
15 dkg csiperkegomba
1 csomag penne
2 darab édesburgonya

Leírás

A tésztát kifőzzük. Az édesburgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Sós vízben leforrázzuk. A csirkemellet felcsíkozzuk és megpirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát és az édesburgonyát. Tejszínnel felöntjük és ízesítjük. Átforgatjuk a tésztával és vajazott tepsibe rakjuk. Reszelt sajttal megszórjuk, előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4