Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonyás-mustáros pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 kanál mustár
1 csipet friss gyömbér
80 dkg pulykamell
2 darab édesburgonya

Leírás

A pulykamellet kockára vágjuk és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockázott édesburgonyát és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, kevés gyömbérrel is feldobhatjuk. Rakunk rá egy nagy evőkanál mustárt és felengedjük vízzel. Puhára főzzük a ragut és tejszínnel beforraljuk. Rizzsel és burgonyával is isteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4