Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hámozzuk meg a burgonyát, mossuk meg, vágjuk kockára és 30 g olvadt vajban, hevítsük fel egy lábasban. A kockákat szórjuk be egy kevéske sóval és curryvel, öntsünk rá 6,5 dl zöldséglevet és lassú tűzön, fedő alatt főzzük kb. 15 percig. Ezalatt pucoljuk meg a sárgarépát, mossuk meg, a fokhagymagerezdekről húzzuk le a héját, a gyömbért hámozzuk meg és mindent vágjunk apró kockákra. A maradék vajat olvasszuk fel és a kockára vágott hozzávalókat süssük meg benne. Adjunk hozzá sót, öntsük hozzá a maradék zöldséglevet és pároljuk meg, amíg a folyadék el nem gőzölög. A burgonyalevest pürésítsük, majd tegyük előmelegített tányérokra.