Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonya gnocchival

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ l tejszín
2 kanál mustár
20 dkg porcukor
4 darab csirkecomb
2 darab édesburgonya
1 csomag gnocchi

Leírás

A csirkecombokat kifilézzük és a bőrt is levesszük. Csíkokra vágjuk a húst. A hagymát finomra vágjuk és olívaolajon megpirítjuk. Mehet rá a csirkecomb és a csíkokra vágott édesburgonya. Sózzuk, borsozzuk és mustárt adunk hozzá. Közben a gnocchit forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és a raguhoz adjuk, majd tejszínnel felöntjük. Tálaláskor adhatunk hozzá aprított zöld fűszert, pestót, vagy parmezánt is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4