Receptek Főételek Húsos ételek Édes, mézes, csípős csirkeszárny

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 kanál szójaszósz
5 kanál citromlé
1 kg csirkeszárny
15 dkg ketchup
12 dkg méz

Leírás

A megmosott húsról, felitatjuk a nedvességet, majd beleforgatjuk az olajba. Kissé megsózzuk és 180 fokos, előmelegített sütőben, 15 perc alatt elősütjük. Közben, a ketchupot összekeverjük a mézzel, citromlével, szójaszósszal, aprított fokhagymával és a chilivel. A csirkeszárnyakat, jó vastagon megkenjük ezzel a páccal és grillrácson, 10-12 perc alatt, ropogósra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4