Hozzávalók

9 kanál tengeri só (nem lehet jódozott)
5 l víz
1 kg kristálycukor
1 csipet őrölt fekete bors
1.3 l ecet
1 tk kénpor
3 mk grillázs

Leírás

Elkészítjük a savanyú levét: 5 liter vízben, jól elkeverek 1 kg cukrot, 9 evőkanál sót (nem lehet jódozott), 1 teáskanál kénport, 3 mokkáskanál nátrium benzoátot, majd hozzáöntök 1,3 liter, 10%-os ecetet. Az üveg aljára kaprot teszek (kapor nélkül is lehet), az alaposan megtisztított uborkákat szorosan az üvegbe teszem, szórok bele babérlevelet, mustármagot, fűszerköményt, koriandert és feketeborsot. A hideg levet ráöntöm uborkákra, a maradék levet el lehet tenni, lezárt üvegben és később felhasználható. Nagyon finom, nem túl savanyú és ropogós marad az uborka.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4