Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 csomag vaníliás cukor
2 dl víz
30 dkg kristálycukor
25 dkg margarin
30 dkg kókuszreszelék
20 dkg mandula
36 dkg tejpor

Leírás

Először a mandulát készítjük el. Forró vízbe tesszük néhány percre, hogy könnyen le tudjuk húzni a barna héját. Ezután kettévesszük a szemeket és egy kicsit megpirítjuk a sütőben, alacsony hőfokon. A 2 dl vízből és a cukorból melaszt főzünk és langyosra hűtjük. A melaszhoz hozzá keverjük a tejport, a margarint, a vaníliás cukrot és 15 dkg kókuszreszeléket. Vizes kézzel kis golyókat formázunk, mindegyiknek a közepébe egy fél mandulaszemet teszünk és kókuszreszelékbe forgatjuk. Egy órai állás után fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4