Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojássárgájákat, a fele cukorral keverd habosra. A tojásfehérjéket a többi cukorral, verd kemény habbá, forgasd bele a sárga krémet, majd apránként a lisztet is. A masszából vajazott, lisztezett sütőlemezen, süss 6 vékony, kerek lapot. Amíg a tésztalapok hűlnek, készítsd el a krémet. Ehhez, a kakaóport forrázd le a tejjel. A vajat, a cukorral keverd habosra, majd dolgozd bele a tejes kakaót is. A krémmel, öt lapot ragassz össze úgy, hogy a tetejére is krém kerüljön. A félretett lapot, aranybarnára olvasztott cukorral vond be, és még mielőtt a cukor megkeményedne, vastag pengéjű késsel, vágd cikkekre. Helyezd őket a tortára, és az így kijelölt szeletek nyomán, forró vízbe mártott késsel, vágd fel a tortát.