Hozzávalók

2 kanál finomliszt
3 dl tej
3 kanál kristálycukor (+ 10-15 dkg)
3 kanál kakaópor
1 darab margarin
1 kevés dió
6 adag tortalap

Leírás

A piskótatésztából, 5-6 kerek (26 cm átmérőjű) lapot sütünk (kb. másfél merőkanálnyi tészta = 1 lap). A 3 dl tejben, felfőzöm a 2 púpos kanál lisztet, 3 kanál cukrot és a 3 kanál kakaót. Ha kihűl a massza, belekeverek egy Rámát. A lapokat megkenem a krémmel, a tortát összeállítom. A torta oldalát is megkenem és a dióval meghintem. Dob: 10-15 dkg cukrot, vason felolvasztok, majd a torta tetejére kenem. Ezt azonnal meg kell vágni, vizes pengéjű késsel!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4