Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőnket előre felmelegítjük, kb. 180-200 fokra. A lisztet, margarint, tojásokat, cukrot és sütőport, a tejjel összegyúrjuk és 6 lapot sütünk belőle, egy tepsi hátulján, amit előre melegítettünk és bevajaztunk. Ha a lapokat kisütöttük, a krémet is elkészítjük. A lisztet, kakaóporral összekeverjük és tejjel felengedjük, majd péppé főzzük és kihűtjük. Közben a margarint és a porcukrot kikeverjük, majd a hideg krémmel elkeverjük és ezzel, a lapokat megkenjük. A tetejétől nem kell félni! A cukrot barnára karamellizáljuk és mikor már folyós állagúvá válik a cukor, akkor egyszerre tegyük bele az ecetet. Nem fog kiérezni az ecet íze. Gyorsan az utolsó lap tetejére kell önteni a karamellt és késsel bejelölni a szeletek helyét.