Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 kanál kristálycukor
1 kg burgonya
1 csipet őrölt kömény
3 kanál ecet
1 fej káposzta
2 darab májas hurka
2 darab debreceni kolbász

Leírás

Megmossuk a hurkát, kolbászt. A megtisztított burgonyát hosszúkás cikkekre, a káposztát szálára vágjuk, picit megsózzuk, hogy kissé összeessen. Csepegtető ráccsal ellátott tepsibe, vagy sütőtálba helyezzük, a gyengéden megszurkált hurkát és a kolbászt. Mellé igazítjuk az enyhén megsózott, nagyobb cikkekre vágott burgonyát, majd 1 dl vizet öntünk a tepsibe. 50 percre, 170 fokos sütőbe helyezzük. Sülés közben a lecsorgó szafttal kenegetjük a krumplikat. 30 perc után, óvatosan mindet megfordítjuk, így az alja is pirosasra sül. Házi savanyúsággal, puha kenyérrel kínáljuk. Míg elkészül, olajon megfuttatjuk a köménymagot, rátesszük a káposztát, fedő alatt 15 percig pároljuk, néha megkeverjük. Ha már roppanósra párolódott, megcukrozzuk, hozzáöntjük az ecetet, esetleg sózzuk és ha szükséges, kicsit még sütjük. Aki szereti, héjas almát is gyalulhat bele, nem rontja el!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4