Hozzávalók

4 darab tojás
8 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
2 darab citrom
20 dkg kristálycukor
25 dkg dió

Leírás

A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájukat a cukor kétharmad részével kihabosítjuk. A tojásfehérjékhez hozzáadjuk a maradék egyharmad rész cukrot és a sütőport, majd azt is habbá verjük. Végül összekeverjük a két habot és óvatosan beleforgatjuk a lisztet. Ezzel megkaptuk a piskótatésztát. Belekeverjük az őrölt diót, a narancshéjat és a szegfűszeget. A tésztát 160 fokon, 50 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4