Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát a szokásos módon megfőzzük. A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgájához adunk, kb. 2 evőkanál cukrot és a tördelt túrót. Aki szereti, tehet bele mazsolát is. Ezután, beleforgatjuk a tésztát a túrós masszába és óvatosan belekeverjük a tojásfehérjehabot is. Egy tálat kivajazunk, majd alulra tesszük a tészta felét. Megszórjuk a darált dióval és ráreszeljük az almát, majd meghintjük fahéjjal. Végül beborítjuk a maradék tésztával. Tetejére egy kicsi darált diót szórunk még. Sütőben, aranysárgára sütjük.