Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, habosra keverjük. A margarint felolvasztjuk. A diót, a sütőport és a lisztet, külön edényben összekeverjük. A kihűlt margarint és a tejfölt, a tojásos masszához öntjük, végül a lisztes keveréket is apránként hozzávegyítjük. A sütőt, muffin papírkákkal kibéleljük és mindegyik formát, majdnem teletöltjük, a masszával. 170 °C-ra előmelegített sütőben, légkeveréssel, 20 percig sütjük. A forró muffinokat óvatosan kiemeljük a sütőből és rácson hagyjuk kihűlni. 15 percet mindenképpen várjunk a fogyasztással, különben nem tudjuk szépen lehúzni róla a papírt.