Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat külön választjuk egymástól. A sárgájába belekeverjük a cukrot, habosra kikeverjük (jó a robotgéppel is), majd beleszórjuk óvatosan a lisztet. Ezt is összedolgozzuk (a lisztbe benne a szódabikarbóna), majd felverjük a fehérjét jó keményre és óvatosan, szép lassan összekeverjük. Beleszórjuk a meggyet, amit egy kicsit kinyomkodunk, majd belekeverjük a darált diót (amit előtte lehet rumba megáztatni). A tepsibe helyezzünk sütőpapírt, így nem fog odaragadni. 2oo-fokon megsütjük, a tetejét vaníliás cukorral megszórjuk, vagy csokimázzal leöntjük. Jó étvágyat!