Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojásokat, a kétféle cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel, kb. 4-5 perc. A diót, mazsolát és a sütőport, a liszthez adjuk és a tejföllel, meg az olvasztott vajjal együtt, a cukros tojáshoz keverjük. A formát, margarinnal kikenjük, zsemlemorzsával behintjük, majd beletöltjük a tésztát. Előmelegített sütőben, 175°C-on, kb. 50 percig sütjük. Tűvel ellenőrizzük. Ha már nem ragad a tészta, akkor kész a süti. A formában hagyjuk hűlni, majd rácsra borítjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.