Hozzávalók

1 darab tojás
1 csomag vaníliás cukor
50 dkg finomliszt
2 darab tojás (sárgája)
20 dkg porcukor
½ darab citrom (héja)
30 dkg margarin
20 dkg dió (darált)

Leírás

A liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a tojást, a tojássárgákat, cukrot, vaníliás cukrot, a darált diót és a reszelt citromhéjat. A tésztát összegyúrjuk és 30 percre, hideg helyre tesszük pihenni. Ezután lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd fél korongokat szaggatunk belőle. Sütőpapíron, előmelegített sütőben, 10 percig sütjük, 180 °C fokon. Még melegen, kristálycukorba, vagy porcukorba forgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4