Receptek Előételek Hideg előételek Diós-gombás kenyér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
600 g finomliszt
1 dl tej
1 dl víz
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál kakaó
1 csomag élesztő (instant)
150 g dió (darált)
100 g csiperkegomba (finomra vágva)
1 csipet ételízesítő

Leírás

A gombát megmossuk és nagyon apróra összevágjuk. A száraz hozzávalókat kimérjük és egy tálba rakjuk. Ráöntjük a nedves hozzávalókat és alaposan összedolgozzuk a tésztát. Osszuk el 3 felé és lisztezett deszkán, formázzuk meg a kenyereket. Vajazott-lisztezett formákba rakjuk és 40 percig kelesztjük. 170 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4