Hozzávalók

2 csomag vaníliás cukor
4 kanál kakaópor
10 dkg porcukor
5 dkg kristálycukor
25 dkg margarin
8 darab tojás (3 sárgája a krémhez megy)
10 dkg mazsola
3 kanál rum
15 dkg dió (+10 dkg a panírozáshot)
3 dl növényi tejszín

Leírás

A tésztához, habosra keverjük az 5 tojás sárgáját a porcukorral, majd hozzákeverjük a kakaót is. A 8 tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük és óvatosan, kis adagokban hozzákeverjük a cukros-kakaós masszához. Végül, belekeverjük a mazsolát és a darált diót. Közepes nagyságú tortaformába öntjük. Előmelegített sütőben úgy sütjük meg, mint a piskótát. Ha megsült, 1 percig a nyitott ajtajú sütőben hagyjuk, így nem esik össze. A krémhez, a tojások sárgáját jó habosra kikeverjük a margarinnal, a cukorral, a kakaóval és a rummal. A kihűlt tortát kétfelé vágjuk és ezzel a krémmel töltjük meg. Felvert tejszínnel bevonjuk a tortát és darált dióba forgatjuk az oldalát. Minél tovább áll, annál finomabb lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4