Hozzávalók

4 dl tejszín
5 kanál porcukor
15 dkg dió
30 dkg tejcsokoládé
30 dkg meggy (mellé kínálni)

Leírás

A csokit tördeljük össze és rakjuk bele egy habüstbe. Folyamatos keverés mellett, olvasszuk fel. A tejszínt verjük kemény habbá. Ha kezd hűlni a csoki, de még folyik, akkor a legjobb. Forgassuk bele a tejszínhabba és adjuk hozzá cukrot. Ha kész a hab, akkor rétegeljük bele poharakba. Egy rész csokihab, egy rész darált dió. Aki jobban szereti, össze is keverheti a diót a csokihabbal. Mellé kínáljuk gyümölcsöt, hogy ne legyen túl tömény.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4