Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt, az 1 ek. cukorral, a langyos tejben felfuttatjuk. Ha kész, az átszitált liszthez adjuk és a tojások sárgájával, a margarinnal és a sóval összeállítjuk a tésztát. Meleg helyen, letakarva, duplájára kelesztjük. Közben elkészítjük a tölteléket: A tojásfehérjét a cukorral, gőz fölött, kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a diót és a túrót. A megkelt tésztát, három cipóba osztjuk és vékonyra nyújtjuk. Elosztjuk rajtuk a tölteléket, feltekerjük, kb. 2 cm széles darabokra vágjuk és előmelegített sütőben sütjük ki.