Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
10 dkg finomliszt
20 dkg trappista sajt
3 dl étolaj
10 dkg zsemlemorzsa
5 dkg dió
2 kanál áfonyadzsem

Leírás

A sajtot ketté vágjuk.Ha kör alakú egyszerűen félbe,ha tégla alakú akkor keresztbe. A darált diót összekeverjük a zsemlemorzsával.A tojást felütjük és villával felverjük egy csipet sóval,picit tejet adhatunk hozzá. A sajtot először lisztbe mártjuk majd tojásba.Ezután a morzsába forgatjuk,majd vissza a tojásba és újra zsemlemorzsába.Ügyeljünk arra,hogy sarkai a sajtnak be legyenek rendesen panírozva.Forró olajba kisütjük. Köretnek rizst ajánlok és ne feledkezzünk meg a finom áfonyadzsemről sem,azzal lesz az igazi. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel!!!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4