Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sajtot ketté vágjuk.Ha kör alakú egyszerűen félbe,ha tégla alakú akkor keresztbe. A darált diót összekeverjük a zsemlemorzsával.A tojást felütjük és villával felverjük egy csipet sóval,picit tejet adhatunk hozzá. A sajtot először lisztbe mártjuk majd tojásba.Ezután a morzsába forgatjuk,majd vissza a tojásba és újra zsemlemorzsába.Ügyeljünk arra,hogy sarkai a sajtnak be legyenek rendesen panírozva.Forró olajba kisütjük. Köretnek rizst ajánlok és ne feledkezzünk meg a finom áfonyadzsemről sem,azzal lesz az igazi. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel!!!