Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lábasban lassan melegítsük fel a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, habtejszínt, és a kukoricakeményítőt,egészen addig amíg a keverék el nem kezd sűrűsödni. Ezután vegyük le a tűzről, hagyjuk kihűlni. Kevergessük meg időközönként a lehűlés alatt
Mixelje össze a görögdinnyét majd keverje össze a tejes krémmel.
Öntse a keveréket egy műanyag tálkába és fagyassza le négy órára. Minden fél órában kevergesse meg egy meleg vízbe mártott kanállal.
Tálalja ostyával, esetleg díszítse néhány levél mentával. A forróságban biztosan nagyon jól esik majd!