Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 marék parmezán
30 dkg görögdinnye
30 dkg rizs

Leírás

A vajon megfuttatjuk a rizst és felengedjük szakaszosan, forró vízzel és fehérborral. Sózzuk és borsozzuk. Közben, felaprítjuk a görögdinnyét. Ha a rizs már szinte teljesen megpárolódott, hozzáadjuk a tejszínt, a parmezánt és elkeverjük. Lefedjük, hogy megduzzadjon a rizs. Tálaláskor, belekeverjük a dinnyekockákat. Isteni finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4