Hozzávalók

1 kg burgonya
5 dkg vaj
1 dl tejszín
1 kanál mustár (dijoni)
1 csokor metélőhagyma (apróra vágott)

Leírás

Ehhez a körethez, 1 kg krumplit héjában megfőzök, majd megpucolom és (0,5-1cm vastagságú) kockára vágom. Serpenyőben, 5 dkg vajon megforgatom, megsózom, majd lefedve párolom még, néhány percig. Közben, 1-1,5 dl tejszínt elkeverek 1 nagy ek. dijoni mustárral és a krumplira öntöm. Óvatosan összerázogatom és a végén, megszórom egy kis csokor, apróra vágott snidlinggel, vagy borsmustárral. Általában frissen sült, vagy rántott csirkemellet szoktam hozzá készíteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4