Receptek Főételek Hal Diétás pisztráng

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
50 g vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 fej vöröshagyma
½ l száraz fehérbor
4 darab pisztráng
0.6 kg zöldségkeverék (mirelit)

Leírás

A hagymát apróra vágva megpirítjuk, a vajban. Ha megpuhult, fél pohár vízzel felöntjük, és hozzáadjuk a fehér bort. Ezután jön a só, a bors, a babérlevél, a vágott petrezselyem és a fél pohár leves. Főzzük pár percig, és hozzátesszük a pisztrángokat. Pár perc alatt, megpároljuk benne a halakat. Köretnek, vajon párolt zöldséget kínáljunk. A párolólevet zöldfűszerekkel is gazdagíthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4