Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsd fel a tejszínt és a vajat egy kis lábasban. Vedd le a tűzről forrás előtt, majd add hozzá az étcsokoládét, és kevergesd addig, amíg el nem olvad. Öntsd egy kis edénybe a keveréket, majd tedd be a fagyasztóba 1 órára, amíg megdermed.
Vedd ki a fagyasztóból a csokis keveréket, és hagyd állni 5-10 percig. Formázz belőle 12 golyót, és tedd ki őket egy tepsire. Tedd vissza a golyókat a fagyasztóba 30 percre.
Kanalazd a kakaóport, a tortadarát és a kókuszreszeléket külön tányérokra. Lassan forgasd meg a trüffeleket a különböző bevonatokban: 4-et a kakaóporban, 4-et a tortadarában és 4-et a kókuszreszelékben.
Szedd szét és törd félbe az Oreo kekszeket, majd nyomd bele őket óvatosan a trüffelekbe, így kapod meg a szárnyakat. Nyomj bele minden trüffelbe 2 db fehér csokoládé cseppet, majd pöttyözd meg őket csokoládé íróval, hogy elkészüljenek a szemek. Nyomj egy félbevágott mazsolát a trüffelekbe, ezek lesznek az orrok. Helyezz fel 2 db fehér csokoládéforgácsot a fogaknak. Felszolgálásig tartsd a trüffeleket hűtőben.