Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet és a sütőport, a margarinnal, gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk, végül a kristálycukorral is összekeverjük. Beletesszük a citrom lereszelt héját, az átszűrt levét és a tojásokat. Szintén gyors mozdulatokkal, annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy se túl kemény se túl lágy ne legyen a tészta. Azért kell gyorsan dolgozni, hogy a kezünk melegétől, ne puhuljon meg túlságosan a margarin. A kész tésztát, egy órát, hűvös helyen pihentetjük. Ha nem csak fehér (világossárga) sütit szeretnénk, akkor el lehet felezni a tésztát kétfelé és a másik felébe, 1-2 kanál kakaóport bele lehet gyúrni. Ha még cifrábbra akarjuk, akkor lehet a tésztát 1-2 kanál kókuszreszelékkel, vagy 1-2 narancs vékonyan lereszelt héjával és a levével ízesíteni. Formázás: Ezt a sütit, eredetileg a húsdarálóhoz való feltéttel lehet formázni. Darálón jön ki csíkban a sütemény és a megfelelő méretű darabokra vágod, hajlítod. Közepes hőfokon (160-180 fok), 15-20 percig kell sütni.