Receptek Főételek Húsos ételek Darált hússal töltött hagymás-baconös golyócskák

Hozzávalók

½ kg darált marhahús
125 g zsemlemorzsa
1 darab tojás
1 tk
½ tk őrölt fekete bors
2 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
200 g bacon szalonna
1 kevés barbecue szósz

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a hagymát és tegyük egy tálba a hússal, tojással, összezúzott fokhagymával és zsemlemorzsával együtt.

2

Ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.

3

Tisztítsunk meg még egy hagymát, vágjuk le a tetejét és az alját.

4

Vágjuk be félig a hagyma oldalát, a rétegeket válasszuk el. Csak a nagyobb szeleteket használjuk.

5

Készítsünk golyócskákat a húsból és töltsük meg vele a hagymát.

6

Tekerjünk minden golyó köré két szelet bacont, rögzítsük kis fanyársakkal.

7

Süssük meg serpenyőben mindkét oldalát vagy tegyük a sütőbe 40 percre, 200 °C-ra.

8

Tálaljuk barbecue szósszal és kenyérrel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4