Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apróra a hagymát és tegyük egy tálba a hússal, tojással, összezúzott fokhagymával és zsemlemorzsával együtt.
Ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.
Tisztítsunk meg még egy hagymát, vágjuk le a tetejét és az alját.
Vágjuk be félig a hagyma oldalát, a rétegeket válasszuk el. Csak a nagyobb szeleteket használjuk.
Készítsünk golyócskákat a húsból és töltsük meg vele a hagymát.
Tekerjünk minden golyó köré két szelet bacont, rögzítsük kis fanyársakkal.
Süssük meg serpenyőben mindkét oldalát vagy tegyük a sütőbe 40 percre, 200 °C-ra.
Tálaljuk barbecue szósszal és kenyérrel.