Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukkinit kockákra vágom, majd kevés olajon megpárolom. Közben megcsinálom a kockából az alaplevet, hogy meleg maradjon. Olaj és vaj keverékén megpárolom a felaprított hagymát (icipicit meg szoktam sózni, így levet ereszt és nem ég oda). Amikor kész, beleteszem az összenyomott fokhagymát is. Beleöntöm a rizst és átpirítom ezt is. Utána mehet bele pár korty fehérbor, amit felforralunk, így elillan belőle az alkohol. Belerakok egy nagy adag kakukkfüvet és borsot. (Sózni a végén szoktam ha kell még, hiszen az alaplé is elég sós) Most jön az alaplé. Egy kis merőkanállal a rizsre rakok és addig kevergetem míg magába nem issza. Jöhet a következő kanál alap, míg a rizs meg nem puhul. Amikor kész, belekeverek még egy diónyi vajat, hogy jó krémes legyen, illetve egy nagy adag parmezánt. Amíg megterítek, addig lefedve pihen. Tálaláskor még egy pici parmezánt szórok rá. A cukkinit úgy félúton szoktam belerakni, hogy ne főljön szét teljesen, de az íze benne legyen.