Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukkinit a citrommal főzöm, 1,5 óráig. Kevergetni alig kell, mert nem ég oda. Ezután beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot és tovább főzöm, de most már kevergetve. Hozzáadom a zöldfűszereket is, hogy szép színe legyen. Addig főzöm, míg se túl sűrű, se túl híg nem lesz. Üvegekbe rakom, majd száraz gőzbe teszem, amíg teljesen ki nem hűlt. Ez a lekvár nagyon illik linzer karikák töltéséhez, palacsinta töltéséhez pedig egyenesen fenséges. Mindkét esetben elég csak porcukorral megszórni, hogy az íze érezhető legyen.