Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hámozott cukkinit legyalulom, kicsit besózom és 1-2 evőkanál ecettel meglocsolom. Fél óráig állni hagyom. A hagymát megdinsztelem az olajon, hozzáadok egy nagyon vékony csíkokra vágott zöldpaprikát, amivel még néhány percig pirítom. Felöntöm fél liter vízzel és a 2/3-ára befőzöm. Ezalatt a hagyma és a paprika is kellően megpuhul. A kinyomott cukkinit a lébe rakom, ha kell még annyi vizet öntök rá, amennyi épphogy ellepi. Sózom, borsozom és belekeverem a kaprot, majd alacsony lángon, puhára főzöm. A tejfölből, lisztből és kevés vízből habarást csinálok és a főzelékbe keverem. Kiforralom, majd egy csipet cukorral, sóval és pár csepp ecettel még ízesítem