Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
1 kávéskanál sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
22 dkg finomliszt
15 dkg kristálycukor
20 dkg étcsokoládé
10 dkg margarin
2 dl tejföl
½ kávéskanál szódabikarbóna
10 dkg tejcsokoládé

Leírás

Az étcsoki felét és a tejcsokit lábasba tördeljük, a vajat hozzáadjuk. Kevergetve, kis lángon fölolvasztjuk, majd félrehúzzuk. A tojást a kétféle cukorral jó habosra keverjük. Az olvasztott csokit és a tejfölt hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval összeforgatjuk, majd az előzőekbe dolgozzuk. A maradék étcsokit apró kockákra vágjuk, és ezt is hozzáadjuk. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük, és a masszával háromnegyedükig megtöltjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal, kb. 20 percig sütjük. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4