Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csülköt megmosom és annyi hideg, sós vízben teszem fel főni, hogy ellepje. Kb. 1,5 órán át, félig puhára párolom. A babot, 1,5-2 liter vízben szintén felteszem, majd hozzáadom a félig főtt csülköt is. Babérlevéllel, a kockára vágott vegyes zöldséggel, zöldpaprikával, zellerzölddel és sóval ízesítem, majd puhára főzöm. A zsiradékból és lisztből, vöröshagymával és pirospaprikával rántást készítek, majd a levest besűrítem. A főtt csülköt kiveszem, kicsontozom, nagyobb darabokra vágom és visszateszem a levesbe. Tálaláskor, tejföllel ízesítem.