Receptek Levesek Csontleves cérnametélttel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab zellergumó
2 darab fehérrépa
1 kk ételízesítő
1 darab karalábé
3 darab sárgarépa
1 kg marha csont

Leírás

A csontot mossuk meg, és hideg vízben rakjuk fel. Ha felforrt, szedjük le a habját, és rakjuk bele a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön főzzük, 2-3 órán keresztül, majd ha ha jó íze van és a zöldségek puhák, akkor szűrjük le. Külön kifőzött tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4