Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csokoládét és a kávét, egy tűzálló tálban, forrásban lévő víz fölött, állandó keverés mellett melegítsük, amíg sima lesz. Tegyük félre, hogy kissé lehűljön. A tojássárgáját keverjük sűrűre és habosra. Apránként adjuk hozzá a porcukrot. Keverjük bele a csokoládés keveréket és a lisztet. A kemény habbá vert tojásfehérjét, adjuk a csokoládés masszához. Öntsük 26 x 32 cm-es kivajazott, kibélelt tepsibe, és süssük 20 percig. A tepsiben hagyjuk kihűlni. A töltelékhez, keverjük össze a mascarponét, kakaót, a porcukrot és a konyakot, egy tálban. Borítsuk a süteményt egy tiszta konyharuhára, amit megszórtunk porcukorral. Kenjük meg csokoládés mogyorókrémmel, majd a töltelék felével, és tekerjük fel. Vonjuk be a maradék töltelékkel, és díszítsük cukrozott rózsaszirommal.