Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat, a cukor felével, a vaníliás cukorral, a tojások sárgájával és csipet sóval habosra keverjük. A fehérjét verjük kemény habbá, majd keverjük bele a cukor másik felét. A lisztet, 1 csomag sütőporral és a kakaóval elkeverjük, majd apránként a vajas keverékhez adjuk. Tejjel hígítjuk, majd a fehérjehabot óvatosan, kézzel beleforgatjuk, hogy a hab ne törjön össze. A tésztát vajazott-lisztezett kuglófformába töltjük és kanállal mintázzuk. 180 fokon kezdjük a sütést, előmelegített sütőben, majd 10 perc múlva, mérsékeljük 160 fokra.