Hozzávalók

5 darab tojás (tészta)
1 csomag sütőpor (tészta)
200 g vaj (krém)
5 kanál kakaópor (krém)
100 g porcukor (krém)
125 g kristálycukor (tészta)
4 kanál kakaópor (tészta)
50 g keményítő (tészta)
1 darab narancs (tészta)
3 kanál finomliszt (tészta)

Leírás

A sütőt 250 fokra előmelegítjük. A tojást a cukorral habosra keverjük. A keményítőt, lisztet, a kakaóport és a sütőport hozzáadjuk. Egy sütőpapírra a keveréket rátesszük, és egyenletesen eloszlatjuk (a sütőpapírt a tepsibe tesszük előtte). Kb. 5 percig sütjük a lapot. Hagyjuk kihűlni. A töltelékhez való összetevőket krémesre kavarjuk, és a süteménylapra kenjük. Feltekerjük az egész lapot, majd hűtőben hagyjuk állni, fél órát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4