Hozzávalók

2 darab tojás
1 tasak vaníliás cukor
30 dkg csokoládé
1 dl főzőtejszín
2 dl növényi tejszín

Leírás

Gőz felett, alacsony tűznél, olvasszuk fel a kockákra tört csokoládét. Amikor már krémes, adjuk hozzá a tejszínt, majd húzzuk le a tűzről. Válasszuk szét a tojások fehérjét és sárgáját. A sárgákat keverjük a meleg csokoládéhoz. A fehérjéket verjük fel, adjuk hozzá a vaníliás cukrot is, majd óvatosan keverjük a habot a csokoládémasszába. Ezután a felvert tejszínhab következik. Öntsük üvegtálba, vagy kisebb poharakba, hűtsük le, majd tegyük néhány órára a hűtőszekrénybe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4