Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat keverjük habosra a porcukorral és a sóval, majd adjuk hozzá a tojások sárgáját. A csokoládét olvasszuk meg vízgőz felett, majd keverjük hozzá az eddigiekhez. A tojásfehérjét verjük fel, és a liszttel felváltva adjuk a masszához, és keverjük el az egészet. Töltsük a tésztát a sütőpapírral kibélelt tortaformába, és 190 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 30 percig. A krém elkészítése: A vajat keverjük habosra. Adjuk hozzá a kakaóport, a sót, a porcukrot és a vaníliarúdból kikapart magokat. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk össze a krémmel. Összeállítás: A tésztát vágjuk 4 lapra (vagy ahányra tudod, nekem csak kettőre sikerült). A krém felével kenjük meg a lapokat, a másik felével pedig kívülről vonjuk be vele a tortát.