Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta hozzávalóiból vizes piskótát sütünk, az alábbi módon: A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét elkezdjük felverni. Először a vizet keverjük hozzá, ha már nem folyós a hab, aztán jöhet kanalanként a cukor, utána egyenként a tojások sárgája, végül a sütőporral és kakaóval elkevert liszt. Ne keverjük agyon, csak hogy egynemű legyen. A kerek tortaforma aljára teszünk sütőpapírt, majd a széleit kikenjük margarinnal, kilisztezzük, megtöltjük a tésztával és mehet a sütőbe. Közepes lángon, fél óra alatt megsül. Tejszínhabbal tálaljuk.